NAŠE ZNANJE I ISKUSTVO VAM STOJE NA RASPOLAGANJU

Agencija za zastupanje u osiguranju „Pro Lungo“ počela je sa radom u januaru 2018. godine na osnovu rešenja Narodne banke Srbije kojim se daje dozvola za obavljenje poslova zastupanje u osiguranju.

Sedište Agencije je u Beogradu, u ulici Braće Jerković 185 a. Matični broj Agencije je 64866630 a poreski indentifikacioni broj je 110459941, osnovna delatnost je zastupanje i posredovanje u osiguranju – šifra 6622.

Mlada smo Agencija, ali nam iskustvo ne nedostaje.

Vlasnik Agencije Milica Ivančević ( licenca NBS G.br 9663 od 2007. godine), iskusni je zastupnik iz oblasti osiguranja, a više saradnika Agencije sa licencom NBS za zastupanje u osiguranju, garant su potencijalnim klijentima za uspešnu realizaciju svih vidova osigurnja života i imovine.

Agencija „Pro Lungo“ ima zaključene ugovore sa svim relevantnim osiguravajućim društvima koja rade na prostoru Republike Srbije i kao odgovorna i pouzdana , pre svega za interese svojih klijenata, bira i predlaže najbolje program u oblasti osiguranja u skladu sa zahtevima i potrebama svojih klijenata.

Rad Agencije utemeljen je u pravnom sistemu Republike Srbije a posebnu vrednost i kvalitet pruža dosledna primena, poznavanje i praćenje zakonskih propisa iz oblasti osiguranja.

Sadržaj našeg rada i angažovanja

Izbor najboljeg programa za klijenta

Praćenje klijenta od momenta potpisivanja polise osiguranja , pa sve do njene realizacije

Dosledna primena zakonskih propisa

Korektna i profesionalna saradnja sa osiguravajućim društvima